Szteroid függőség leépítés

Kedves olvasó!

Kiknek szól ez az írás?

Ez az írás a gyulladásos bélbetegségekben szenvedőknek szól, mint a Colitis ulcerosa és a Crohn-betegség, akiknek a gyulladásuk újra, meg újra belobban… De szól a betegek hozzátartozóinak, a kezelőorvosainak, érdeklődőknek is…

Függőség lehetséges

A ma még gyógyíthatatlannak tartott gyulladásos bélbetegségek aktív szakaszában a kórházakban gyakran használnak kortikoszteroidot a gyulladás megfékezésére. Látványos és gyors hatás érhető el alkalmazásukkal, azonban mellékhatásaik miatt (csontritkulás, csontnekrózis, immun gyengeség, szőrösödés, glaukóma, stb.) nem javasolt a tartós alkalmazásuk.

Amint a gyulladást sikerült megfékezni, elkezdődhet a szteroid lassú, lépcsőzetes leépítése. Ez a visszaépítés egyes esetekben sikeres, más esetekben a gyulladás ismételt fellángolásával válaszol a szervezet. Erre újra fel kell emelni a szteroid alkalmazását, majd ha sikerült újra megfékezni a gyulladást, akkor újra elkezdeni a leépítést.

Ha a gyulladás a leépítés során újra meg újra belobban, akkor kialakult a szervezetben egy szteroid függőség, az az ördögi kör, amelyből a beteg a kezelések ismétlésével nem képes kitörni. Hosszú évek telhetnek el ebben a függőségben, miközben a fentebb említett további egészségkárosító hatások is érvényesülnek…

A szteroid függőségből kitörni, de hogyan?

Erre ad konkrét választ a javasolt tanulmány. Magyarázatot találunk arra, hogy mi okozza a függőséget, és hogy milyen módon lehetséges ennek megszűntetése. Részletesen taglalja, hogy a nemlineáris módszer alkalmazása során milyen folyamatok játszódnak le a szervezet szteroid hormon visszaállító mechanizmusa segítségével.

A javasolt módszer teljesen új, betegbarát, nem igényel semmilyen egyéb gyógyszert, vagy segédeszközt, és nincsenek mellékhatásai, ebben áll a nagyszerűsége.

Kedves olvasó!

Ha szteroid függőség leépítési problémádra kívánsz megbízható megoldást találni, akkor fordulj az alábbi e-mail címhez:   termeszetesgyogyulas.a@gmail.com

 

Szeretettel:  Aranka

Téma: Szteroid függőség leépítés

Szteroid függőség

Debreczeni Dénes Istvánné | 2013.07.01

Kedves Julius!
Bizonyára sokkal több azoknak az embereknek a száma, akik evvel a dilemmával küszködnek, hogy hogyan is szokjanak le ezekről a fránya szteroidokról. Én azért is gondolom ezt, hogy kevesen rendelkeznek evvel a tudással. De itt van a Julius-jószolgálat! Itt erre a kérdésre is megtalálhatja az érdeklődő a választ CSAK EGY KLIKK!
Szeretettel ajánlom az oldalt mindenkinek aki tenni akar a maga és szerettei jobb életminőségéért.
/Jártó Róza/

Re:Szteroid függőség

Julius | 2013.07.03

Kedves Róza!
Először is köszönöm a hozzászólását. Teljesen egyetértek vele.
Azt gondolom, hogy az ilyen függőség talán ritka, de óriási problémát jelent annak, aki nem tud leszokni a gyógyszeréről. Egy nagyszerű asszony, aki maga is nagyon sokat küzdött ezzel a problémával, végre megtalált egy igazoltan működő megoldást, és ezt szeretné hasonló betegségben szenvedő társainak felajánlani.
Kedves betegek, használjátok ki a lehetőséget, amelynem kerül semmibe!!!
Szeretettel Julius

Új hozzászólás hozzáadása