Rólunk

 

Adni, adni, adni

Egy ember a sok közül, aki már sok élethelyzetet megélt, túl a delelőn arra az elhatározásra jutott, hogy kihasználva az internet lehetőségeit, megosztja embertársaival azokat a tapasztalatokat, amelyek megkönnyítették az egészsége fenntartásához szükséges kellemetlen, fájdalmas orvosi vizsgálatait.

Topic

Amikor először topicot nyitott a Crohn betegeknél Kolonoszkópia fájdalom elkerüléssel címen. A topic fő sugallata az, hogy betegként ne csak várjuk a csodát a külső körülményektől, hanem magunk is legyünk aktív alakítói saját sorsunknak!

Természetesen nemcsak a Crohn-os betegek számára íródott a topic, hanem bármely új, első kolonoszkópia vizsgálatra beutalt betegek számára is. És itt már megindult az érdeklődés, többször sürgős segítségként. A levelezésekből kiderült, hogy aki a fájdalomelkerülés módszerét eddig kipróbálta, mindenki részesült annak jótékony hatásából. Két okból is: már maga a pszihikai felkészülés sokkal kevesebb bizonytalan érzés mellett is pozitívan hatott, de legfőképpen az a döntő, hogy az átélt fájdalom minden esetben kevesebb lett, mivel tartós görcsös fájdalom egyik vizsgálatnál sem alakult ki…

Honlap

A téma továbbfejlesztése, kibővítése érdekébent született meg ez a  honlap. Így született a Julius jószolgálat elnevezés is, amelynek továbbra is egyik főtémája a Kolonoszkópia fájdalom elkerüléssel, illetve ezzel rokon témák.

 A Julius jószolgálat egy beteg elhatározásából fakadó kezdeményezés, amely elsősorban betegeknek kíván segítséget nyújtani, anyagi ellenszolgáltatás nélkül.

A mi felhasználóink

A Julius jószolgálat számít bárki érdeklődésére, legyen az a beteg, a beteg hozzátartozója, orvos, szakasszisztens vagy egyszerűen érdeklődő.

Módszere továbbra is az elektronikus levelezés, amely anonimitás mellett gyorsaságot, korszerűséget is biztosít mindenkinek. Kérjük, alkalmazza szolgálatunkat, regisztráció, és szégyenkezés nélkül.

 

 

Köszönetnyilvánítás

azoknak, akik valamilyen módon segítették e honlap megszületését:

dr. Jantyik Márta, dr. Pink Tímea, dr. Csefkó Klára, dr. Varga Márta, dr. Szűcs Zoltán, dr. Kolcsár Levente, Dr. Perneczky János, Nagy Zsuzsa, Csuti Ilona, Bodnár Aranka, Hamar Gabriella, Kanizsai Zsuzsanna, Mezei Csilla, Tóth Andrea, Szántó Attila, Balogh Andrea, Milló Edit, Kucsera Andrásné, Jártó Róza...