Gyomortükrözés könnyek elkerülésével

 

Miért érdemes

A betegek körében úgy ismeretes a gyomortükrözés (gastroscopia, panendoscopia) vizsgálat, hogy nem fájdalmas, de igen kellemetlen, könnyekkel járhat… Így nem véletlen, hogyha előjegyzést kaptál „csőnyelés” -re, az első esetben izgalommal, félelemmel nézel annak elébe… de az izgalom megmaradhat a következő vizsgálatnál is, ha már egyszer megtapasztaltad a kellemetlen érzést…

Ezért  jó lenne a gyomortükrözés vizsgálatot minél könnyebben megúsznod… Jól jönne valamilyen segítség, főként ha az sorstárstól, betegtárstól származik, akinek már több tapasztalata van és ezeket kívánja átadni.

Új megközelítés

A Gyomortükrözés könnyek elkerülésével – ez egy új megközelítése a gyomortükrözés beavatkozásnak. Lényege, hogy részletes tájékoztatást ad a gyomortükrözés-specifikus hatásokról esetleges kellemetlenségekről, és emellett megoldási lehetőségeket kínál azok elkerülésére. A szerző ez irányú kutatásai és vizsgálati tapasztalatai alapján arra a következtetésre jutott, hogy a kellemetlenségek nagyobb részben, vagy teljesen elkerülhetők. A Gyomortükrözés könnyek elkerülésével témában ilyen mélységű tájékoztatást eddig még senki sem nyújtott a betegeknek, érdeklődőknek.

Kedves betegtárs, ne szégyellj kérdezni és tapasztalatokat átvenni…

A tanulmány fő témái

Milyen elven alapszik az új eljárás? Miért kellemetlen az endoszkóp nyelése? Hogyan kerülhető el a fő kellemetlenség? Mit érdemes gyakorolni? Felkészülés a vizsgálatra. Viselkedés a vizsgálat lefolytatása alatt.

Kérd a tanulmányt

az alábbi e-mail címen: julius.jooszolgaalat@gmail.com . Ne feledd, a jótanácsért csak jó szót kérünk cserébe…

Tisztelettel: 

Julius jószolgálat

Lájkolj nekünk!

Téma: Gyomortükrözés könnyek elkerülésével

Tükrözés

DavidB | 2013.08.13

Üdv! Én anno elolvastam a tanulmányt. Hasznos dolgok voltak benne. Az illető is kedves volt akivel az emailt váltottam. Ha a tanácsok betartására figyelsz oda a tükrözés során, szinte észre se veszed. Én jó hasznát vettem. Bátran írjatok nekik.

Üdv: Dávid

Re:Tükrözés

Julius | 2013.08.26

Kedves Dávid!

Köszönöm biztató soraidat a tanulmányról...

Üdvözlettel Julius

Új hozzászólás hozzáadása